Home Alternatieven Deel interessante alternatieven voor nog duurder Telenet

Deel interessante alternatieven voor nog duurder Telenet

19147
0

Hier vind je een aantal aanbiedingen en promoties die momenteel lopen bij de verschillende aanbieders. Heb je zelf promoties opgemerkt of heb je weet van interessante aanbiedingen? Stuur ze gerust door naar info@iklaatmenietpluimen.be zodat we ze kunnen aanvullen op deze pagina.

Hier vind je alvast een eerste overzicht van een greep uit de aanbiedingen die momenteel lopen op gebied van telecom. Naast de voorstellen die operatoren maakten via Groepsofferte zijn er nog heel wat andere alternatieven. Dat onze acties een dynamiek op gang brengen, met heel wat kortingen en voordelen tot gevolg, is intussen duidelijk.

Als je Telenet op termijn echt in beweging wil brengen is een massale overstap noodzakelijk. Op die manier verplicht je Telenet om net zoals Electrabel destijds, af te zien van het aangeklaagde prijsbeleid. Hoe meer mensen overstappen, hoe meer concurrentie er zal ontstaan om je als klant (terug) te winnen.

Triple play aanbiedingen:

Groepsofferte telecom aanbiedingen

=> Proximus – Zo’n 400€ aan korting en extra’s voor onbeperkt internet, gratis installatie en gratis activering + heel wat gratis extra’s.

=> Scarlet – Probeer Scarlet via Groepsofferte 100% zonder risico. In de eerste maand niet tevreden? Je krijgt alles terugbetaald! (zowel je eerste maand als installatiekosten)

=> TV-Vlaanderen Geniet van een korting van meer dan 150€ bij de keuze voor TV-Vlaanderen via Groepsofferte.be

Zowel bij Proximus als Scarlet is ‘onbeperkt downloaden’ echt onbeperkt. Geen gedoe meer met pré-historische (dure) volumeblokken als je boven de ‘onbeperkte Telenet-limiet’ gaat, maar gratis en onbeperkt volume toevoegen. Ook de snelheden zijn recent aanzienlijk verhoogd. De aangeboden snelheden van het Proximus pack liggen ongeveer gelijk met de aangeboden snelheden van Whop en bijna dubbel zo snel als basic internet van Telenet.

De Groepsofferte aanbiedingen kan je bekijken en bestellen via deze link

Het aanbod van Proximus zonder de extra’s en zonder prijsgarantie:


Promotie pagina’s van deze aanbieders:

andere promoties TV-Vlaanderen
andere promoties Proximus
andere promoties Scarlet

Enkel digitale televisie

Aanbod TV-Vlaanderen voor enkel digitale televisie. Tijdelijk met 25€ korting.

€25 korting op 1 jaar digitale tvMeer informatie op de website van TV-Vlaanderen


Enkel internet

Wireless België

Een mooi initiatief voor mensen die enkel voor internet willen veranderen en dit bovendien gratis willen, moeten zeker eens een kijkje nemen bij Wireless België. Dit is een organisatie die internetverbindingen aanbiedt aan bedrijven en met de inkomsten daaruit gratis internet aanbiedt aan particulieren. Dit is niet voor elke locatie van toepassing maar je vindt meer informatie bij de ‘veel gestelde vragen‘ op hun website, de locaties vind je op de kaart of je kan ook het contactformulier invullen.

kaart wireless belgie

Mobiele telefonie

Hieronder enkele lopende aanbiedingen voor mobiele telefonie.

Proximus

BaseScarlet

 

Diverse aanbiedingen

Dommel

dommelInternet en telefonie aan 30,95€ per maand – meer info

EDPnet

edpnet pakkettenVerschillende pakketten in functie van gebruik – meer info

Proximus

Ook bij Proximus lopen naast de Groepsofferte nog diverse andere promoties

Ontdek de Proximus promo’s

proximus

Heb je zelf promoties opgemerkt of ontbreken er zaken in het overzicht? Stuur ze ons gerust door via info@iklaatmenietpluimen.be zodat we deze pagina systematisch kunnen aanvullen.