Home Alternatieven Enkele concrete alternatieven voor steeds duurder Telenet

Enkele concrete alternatieven voor steeds duurder Telenet

21068
0

We krijgen vaak de vraag welke alternatieven er zijn voor het steeds duurdere aanbod van Telenet. Er zijn momenteel 2 goede alternatieven voor wie wil veranderen van operator. Wil of kan je niet veranderen maar wens je toch te besparen op je Telenet factuur? Bekijk dan zeker de Tips om te besparen bij Telenet.

Voor de minder intensieve gebruikers, waarvoor snelheid niet al te belangrijk is, kan het aanbod van Scarlet een aanrader zijn. Voor 39€ per maand heb je er een pakket met de 3 diensten. (telefonie, internet en TV)
Meer info via scarlet.be

Voor de meer veeleisende klant is er een interessant aanbod van Orange. Sinds begin vorig jaar levert Orange kabel-internet over gans Vlaanderen en het heeft een pakket met onbeperkt internet vanaf 57€ per maand. Je moet wel bereid zijn om je vaste telefoon op te geven en te vervangen door mobiele telefonie.
Meer info via Orange.be

Uiteraard zijn er naast deze 2 aanbieders en pakketten nog mogelijkheden om te veranderen van operator. Om een duidelijk overzicht te krijgen van mogelijkheden, gebaseerd op je specifieke wensen, kan je terecht op de website van het BIPT bestetarief.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here