MANIFEST voor betaalbare en toegankelijke telecomdiensten

Als consumenten zijn we allemaal slachtoffer van de drastische prijsstijgingen van telecomdiensten, maar het is tijd om onze stem te laten horen en actie te ondernemen.

Onlangs heeft Telenet aangekondigd dat de prijzen van hun diensten opnieuw met meer dan 6% zullen stijgen, wat zorgt voor onnodig hoge kosten voor consumenten op het gebied van mobiele en vaste telefonie, internet en televisie. Dit maakt de toegang tot essentiële communicatiediensten steeds moeilijker voor heel wat mensen en heeft een enorme impact op velen hun portemonnee.

Het is genoeg!
Tijd voor eerlijke telecom prijzen!

We zitten niet stil en zijn vastbesloten om onze stem te laten horen door samen met gelijkgestemden actie te ondernemen tegen deze onrechtvaardige praktijken. Daarom hebben we besloten om de historische ‘IkLaatMeNietPluimen‘ beweging nieuw leven in te blazen en te werken aan het creëren van een beweging die een tastbare impact zal hebben op de telecom markt.

Wij geloven dat door samen te werken en actie te ondernemen, we de machtspositie van de telecombedrijven kunnen doorbreken en kunnen zorgen voor een eerlijkere en transparantere markt. In 2014 hebben onze initiatieven er al voor gezorgd dat zowel Telenet als Proximus voorzichtiger waren met hun prijsverhogingen, maar het is duidelijk dat er nog steeds werk aan de winkel is en dat we opnieuw in actie moeten komen om onze eisen kracht bij te zetten.

Onze visie is om een eerlijke, toegankelijke en transparante telecom markt te creëren voor alle consumenten. Wij willen telecombedrijven zoals Telenet en anderen ertoe bewegen om hun prijzen te verlagen en transparante en eerlijke prijzen te hanteren voor hun diensten.

Wij zijn vastbesloten om verandering te brengen en zijn ervan overtuigd dat onze inspanningen en steun van meer dan 150.000 consumenten een kentering zullen teweegbrengen in de telecom markt. Samen kunnen we ervoor zorgen dat telecomdiensten betaalbaar en toegankelijk zijn voor iedereen.

Doe met ons mee. Door zelf actie te ondernemen en mensen in uw omgeving op te roepen om het manifest te onderschrijven en mee te doen, kunnen we samen opkomen tegen de dure telecom prijzen in België en de markt veranderen.

Wat kunt u doen?

 • Onderteken het manifest door een reactie achter te laten en steun ons bij het creëren van een krachtige groep die verandering teweegbrengt.
 • Deel onze boodschap op sociale media en gebruik de hashtag #iklaatmenietpluimen
 • Schrijf een brief of e-mail naar Telenet en andere telecombedrijven en laat hen weten dat u niet akkoord gaat met hun prijsstijgingen en dat u verandering wilt zien.
 • Benader mensen in uw omgeving zoals journalisten, politiekers, bedrijven om te veranderen van provider, zodat we zo de concurrentie aanwakkeren en gunstigere prijzen bedingen op lange termijn.
 • Bekijk hier meer stappen die we samen kunnen ondernemen

Samen kunnen we zorgen voor betaalbare en toegankelijke telecomdiensten voor iedereen. Breng mee verandering!

17
Ben je akkoord met het manifest?

Ik onderschrijf mee het manifest

Een gedachte over “MANIFEST voor betaalbare en toegankelijke telecomdiensten

 • april 28, 2023 om 10:07 pm
  Permalink

  Onderschrijf hier het manifest en deel je reactie

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *