Home Geen categorie Telenet beweert geen kortingen te geven, is men heiliger dan de paus?

Telenet beweert geen kortingen te geven, is men heiliger dan de paus?

9641
0

Tegenover de pers verklaart Telenet: “Het klopt niet dat wij kortingen zouden geven aan mensen die hard roepen of dreigen te veranderen van leverancier.”

Ongelooflijk maar waar, men leeft daar blijkbaar echt in een ivoren toren. Graag willen we dan ook een oproep doen om jullie ervaringen te delen via onderstaande (anonieme) peiling.

Gelieve enkel deel te nemen als je effectief korting kreeg zonder technische storing of administratieve problemen. Dus wie belde naar Telenet en dreigde op te stappen of klaagde over de prijsverhoging en een korting bekwam, gelieve hieronder te laten weten wat je kreeg.

Als er mensen zijn die daarnaast bereid zijn om te getuigen aan de pers dat ze wel degelijk korting kregen na te klagen bij Telenet over de prijsverhoging of door te dreigen met opstappen, stuur gerust een mailtje naar info@iklaatmenietpluimen.be zodat we je in contact kunnen brengen. (we geven nooit gegevens door zonder overleg)

Zorg er mee voor dat dit niet onder de mat wordt geveegd en stel Telenet via deze link  in gebreke, net als meer dan 3.000 anderen, en zorg mee voor opheldering.