Home In de kijker “Telenet levert niet de snelheid waarvoor we moeten betalen”

“Telenet levert niet de snelheid waarvoor we moeten betalen”

5985
0

Er bereiken ons heel wat berichten dat de gemeten download snelheden bij Telenet afwijken van de snelheid die men voorhoudt en aanrekent. Meldingen zoals “Telenet levert niet de snelheid waarvoor we moeten betalen” zijn schering en inslag.

Er wordt uitgepakt met (en aangerekend voor) snelheden die veel klanten nooit krijgen. Soms komt de download snelheid zelfs helemaal niet in de buurt van wat wordt aangerekend. Bovendien lijkt bij velen de download snelheid te zijn afgenomen de laatste tijd. Wat is de snelheid van jouw Telenet-verbinding?

Om een duidelijk beeld te krijgen kan je de snelheid van je verbinding meten en doorgeven, bv via www.speedtest.net. Deel gerust de resultaten op de Facebook pagina zodat we ze vervolgens op deze pagina kunnen groeperen. Vermeld zeker ook je pakket of de snelheid waarvoor je betaalt en evt. de regio. (je kan best de snelheid meten als er geen downloads lopen en zonder intensief gebruik door andere gezinsleden)

Is jouw download snelheid ook veel lager dan waarvoor je betaalt? Laat van je horen bij Telenet. Per e-mail via management@staff.telenet.be of via de Telenet Facebook pagina www.facebook.com/telenet