Home Arrogantie Telenet verhoogt prijzen, klanten reageren vernietigend!

Telenet verhoogt prijzen, klanten reageren vernietigend!

5554
0

Nog geen uur stond het artikel over de prijsverhoging van Telenet op HLN en er kwamen al honderden vernietigende reacties van boze klanten. Het lijkt de prijsverhoging teveel te worden voor de kabelaar uit Mechelen.

De timing van de aangekondigde prijsverhoging komt niet toevallig. Amper een dag geleden kondigde Alexander De Croo, de minister van telecom, aan dat hij een vierde speler wenst op de markt van mobiele telefonie. Dit om minstens in die niche de prijzen tot een redelijk niveau te kunnen brengen.

In plaats van constructief in dialoog te treden, opent Telenet vandaag een frontale aanval door opnieuw op een erg agressieve manier een prijsverhoging aan te kondigen. Als we tot correcte prijzen willen komen zullen we zelf actie moeten ondernemen door massaal over te stappen naar een (prijs)gunstiger aanbod. Dit is ook wat Alexander De Croo benadrukt in een interview waarbij hij de oorzaak van de prijsverhoging bij Telenet legt bij het gebrek aan concurrentie in de telecom sector.

De reacties op HLN liegen er niet om, hieronder een korte bloemlezing.
Bekijk hier alle reacties.

Patrick Rasschaert

En dan zal Telenet nog verwonderd zijn dat ze klanten verliezen aan de concurrentie. Het gaat hem enkel om de centen voor de aandeelhouders en de uitkeringen aan politici die in de Raad van Bestuur zitten.

Govers Manuel

Dan zal telenet er bij mij rap uit vliegen.die zijn nu al veel te duur

Carla Van Geel

Zoals het nu overal gaat worden mensen bedrogen. Eerst voorstellen om je pakket te veranderen naar een goedkoper en daarna dat goedkoper zonder schaamte duurder maken. De Croo zou meer steun moeten krijgen, wanneer hij een voorstel doet is dat interessant hetgeen niet van populistische partijen gezegd kan worden, die lappen ons erin ten gunste van de “grote” bedrijven.

Conraad Maddens

Ben al een maand of 8 geleden overgestapt naar Orange. 60€ per maand minder voor TV + internet + 4 gsm-abo’s. En met een pak meer data! Met de winst kunnen ze voldoende investeren + de tarieven fors verlagen + de aandeelhouders ruim vergoeden. Alleen: Telenet heeft gewoonweg geen zin om hun aandeelhouders minder uit te betalen.

Sven Vandenwaeyenberg

Ik ben klant sinds het begin maar nu liggen de papieren klaar voor de overstap naar Orange. Het zijn al middeleeuwse formules die ze nu nog gaan verhogen. Binnen dit en 10 jaar gaan ze richting faillissement als telenet zo blijft profiteren van de mensen.