Home Informatie Toon ook de korting op jouw Telenet factuur

Toon ook de korting op jouw Telenet factuur

16190
0

Telenet beweert, ondanks de talloze getuigenissen van Telenet-klanten, dat men geen kortingen gaf aan klanten die hun beklag deden over de prijsverhoging of dreigden op te stappen. Op vraag van de pers zijn we zoveel mogelijk bewijs aan het verzamelen om binnenkort objectief de omvang te kunnen aantonen. We vragen hierbij ook jullie hulp!

Op die manier kunnen we zorgen dat ook alle andere klanten een korting krijgen.
Net als voor en door jou zetten we samen door voor een rechtvaardige oplossing!
Blijf proberen om zoveel mogelijk korting te bekomen en deel de bewijzen.

Kreeg je al een aangepaste factuur met de korting of verwacht je die eerstdaags?
Of kreeg jij wel een schriftelijke bevestiging van Telenet over de korting die je kreeg?

Stuur het door via e-mail naar info@iklaatmenietpluimen.be zodat we alles (anoniem) kunnen groeperen in een duidelijk overzicht. Ook als je nog geen bevestiging kreeg, vraag erom en zorg zo mee voor een zo overweldigend mogelijk dossier. Alle inzendingen worden anoniem verwerkt en de afrekeningen worden uiteraard onherkenbaar gemaakt zoals dit voorbeeld:

factuur-mini We delen met niemand persoonsgegevens of klantgegevens. Je kan uiteraard ook zelf de gegevens onherkenbaar maken alvorens door te sturen. Het doel is om honderden ‘korting-facturen’ te verzamelen zodat we overweldigend bewijs hebben voor de pers en andere instanties van de willekeur waar we met velen tegen zijn.

Hartelijk dank bij voorbaat!