Home Arrogantie Vragenlijst 15.000 keer ingevuld, 99% wil dat we doorgaan!

Vragenlijst 15.000 keer ingevuld, 99% wil dat we doorgaan!

6376
0

Hartelijk bedankt aan iedereen die de vragenlijst eerder deze week invulde.
Er kwamen maar liefst 15.000 inzendingen en we zijn de laatste dagen druk in de weer geweest om alle resultaten en suggesties te verwerken. Op basis van jullie input hebben we deze week ook contact opgenomen met officiële instanties en politieke personen om te overleggen over de optimale volgende stappen in de strijd tegen de prijsverhoging.

Minder dan 1% van de leden vindt dat we moeten opgeven of wil zich neerleggen bij de prijsverhoging. 99% vindt dat we moeten doorzetten! Het is ook duidelijk dat jullie actief de politiek en andere instanties willen betrekken. Laat het duidelijk zijn dat we niet zullen opgeven, de acties verder zullen opdrijven en het protest officiëler vorm geven.

Telenet werd begin vorige week ook per aangetekende brief gevraagd om in contact te treden en eveneens een voorstel uit te werken, maar men blijft voorlopig de oproep verder negeren. Intussen zijn de acties tegen de prijsverhoging van Telenet meer dan 135.000 keer onderschreven. De groepsofferte is alvast op weg om de grootste groepsaankoop ooit in België te worden. We hebben hier de laatste weken erg veel energie in gestopt.

We zijn nu op basis van de duizenden inzendingen, klachten en suggesties een uitgebreide en formele klachtenbrief aan het opstellen die zal worden bezorgd aan ondermeer het BIPT, OIVO, FOD Economie, consumentenorganisaties en de bevoegde ministers (Kris Peeters voor economie en consumentenzaken, Alexander De Croo voor telecom, Sven Gatz voor media en Philippe Muyters voor economie)

We zullen in dit document zowel de inhoudelijke klachten, de misleidende reclame als andere fundamentele bezwaren aan de kaak stellen. Op die manier kunnen de nodige onderzoeken worden gestart. We zullen verder de wanpraktijken aan het licht blijven brengen. Hopelijk schiet nu ook de politiek snel in actie om onze massale oproep mee gevolg te geven.

Voor de bundels kunnen alle leden van groepsofferte.be de groepsoffertes verwachten op 1 februari. Vanaf dan zullen de leden massaal kunnen genieten van de exclusieve voorstellen. De technische en praktische voorbereidingen hiervoor zitten in een eindfase. Het was belangrijk om dit goed voor te bereiden zodat de overstap vlot kan verlopen.

Vanaf dan wordt het essentieel dat we massaal zelf opstappen bij Telenet en anderen zo actief mogelijk stimuleren om hetzelfde te doen. Onder het motto ‘wie niet horen wil moet voelen’ gaat Telenet (als men niet toegeeft) binnenkort Electrabel achterna.

De vraag is niet “als” Telenet de prijzen terug zal verlagen, maar “wanneer” dit zal gebeuren. We zijn goed op weg om een massale uittocht op gang te brengen en spijtig genoeg zal dit de enige taal zijn die de Amerikanen bij Telenet zullen begrijpen.

Nogmaals hartelijk dank voor jullie blijvende massale inzet, de aanhouder wint!

Wanneer gaat Telenet Electrabel achterna?